Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Intern andelsbyt

 Vi er en forening, som ønsker at lave et internt andelsbyt – hvilken fremgangsmåde vil I anbefale?? foreningen har en andel, som er den sidste leje-lejlighed i foreningen, som pt er tom. vi har en andelshavere, som ønsker at bytte internt. Kan vi uden problemer bytte rundt, således at vi teknisk set flytter vores sidste leje-lejlighed fra en andel til en anden?? vi er klar over, at vi skal have en andel, som bruges til udlejning, da der ellers vil ske en slutbeskatning.

Vores svar fra

Spørgsmålet skal bringes op på en generalforsamling, da der formentlig ikke er hjemmel til byttet i jeres vedtægter!?

Jeg mener ikke, at der er noget problem skattemæssigt, men vil alligevel for en god ordens skyld anbefale jer, at konferere med foreningens revisor.

Med venlig hilsen
Jacob Linvald
Advokat
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260502 · Mobil tlf.: 24431144JAL@datea.dkwww.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.