Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Ingen bestyrelse?

 Håber I vil besvare vores spørgsmål! Ved sidste generalforsamling ville den nuværende bestyrelse ikke genopstille, og der var heller ingen af de tilstedeværende andelshavere der ønskede at stille op. Hvad sker der i en forening, hvor ingen vil sidde i bestyrelsen? Et enkelt spørgsmål mere: Hvordan er reglerne angående overgang fra andelsbolig til ejerbolig? Hvornår kan det i en forening lade sig gøre?

Vores svar fra

Det er en meget alvorlig sag, hvis foreningen ikke har valgt en bestyrelse. Dette indebærer, at der vil skulle indkaldes til en ekstraordinær generalforsamling, hver eneste gang, der skal træffes en beslutning herunder om vedligeholdelse m.v. Denne konstruktion fungerer naturligvis ikke i længden og lykkes det ikke at vælge en ny bestyrelse, vil jeg foreslå, at I kontakter en advokat, der kan hjælpe jer med at opløse foreningen.

Vedrørende omdannelse til ejerlejligheder, kan dette som udgangspunkt ikke lade sig gøre.

Med venlig hilsen
Jacob Linvald
Advokat
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260502 · Mobil tlf.: 24431144JAL@datea.dkwww.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.