Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Indvendig vedligeholdelse

1) Der er konstant gulvvarme i mit badeværelse. Kontakten i teknikrummet må have sat sig. Er fejl i teknikrummet i min bolig indvendig vedligeholdelse som jeg selv skal betale for at få udbedret. Vores vedtægter går ikke i detaljer med det. 2) Radiatoren på 1. sal aktiverer ikke cirkulationspumpen. Det er således kun når gulvvarmen er tændt nedenunder, at cirkulationspumpen er aktiveret, og varmen så virker ovenpå. Der mangler en trådløs temperaturføler, som kan aktivere pumpen, i stil med de følere der sidder nedenunder. Foreningen vil ikke tage sagen op, og det vil heller ikke kunne indgå i 5 års eftersyn jf. byggefirmaet. (Foreningens formand arbejder i byggefirmaet!). Kan man gøre noget?

Vores svar fra

Hvis der er tale om en egentlig fejl eller mangel ved byggeriets opførelse er bestyrelsen forpligtet til at tage problemet med ved 5 års eftersyn.

Jeg kender ikke Jeres vedtægter men efter ABF standartvedtægter er det foreningen der står for vedligeholdelse af centralvarmeanlæg.

Med venlig hilsen

ADVODAN
Ebbe Gregers Madsen
Advokat

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.