Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Indv. forbedringer som der ikke betales for ved overdragelse

Jeg er interesseret i at høre, hvordan det er med indv. forbedringer. Hvis køber af lejlighed, som led i forhandlingen aftaler med sælger, at han ikke vil betale for en indv. forbering, fx. køkken eller bad, som ikke er endelig afskrevet. Hvordan så når lejligheden sælges igen – kan sælger kræve betaling for en forbedring, som han på købstidspunktet ikke selv har betalt for?

Vores svar fra

Opgørelse af en andelslejligheds værdi og dermed maksimale salgspris, hænger ikke umiddelbart sammen med den realiserede salgspris, idet der kan gives et nedslag i prisen ved gennemførsel af en handel.

Et prisnedslag har dog ikke indflydelse på fremtidige værdiberegninger.

Når lejligheden skal sælges igen, laves der en ny værdiberegning, hvor bl.a. andelsværdi og værdien af forbedringer indgår.

Om der ved denne handel skal et prisnedslag til, for at få lejligheden solgt er op til forhandlingerne mellem sælger og den nye køber.

Jeg håber dette besvarer dit spørgsmål. Har du uddybende eller yderligere spørgsmål, hører jeg gerne fra dig igen.

Venlig hilsen

Carsten Volden
Direktør
Direkte +45 58 58 37 72 | Mobil +45 40 84 43 33
Telefon +45 70 23 00 78 | Fax +45 70 23 00 41
cvo@colliers.dk
Colliers Ejendomsadministration A/S
Codanhus, Gammel Kongevej 60, 5. sal, 1850 Frederiksberg C
www.ceadm.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.