Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Indsigt i regnskab

Har tidligere sendt denne forespørgsel med baggrund i et tidligere svar Det aktuelle spørgsmål har jeg ikke modtaget svar på! Tak for svaret. men det genererer et nyt spørgsmål. Vi har extern revisor som også er tilstede ved generalforsamlingerne og som henviser til formanden, når spørgsmål om administrationsudgifternes størrelse rettes til ham. Formandens svar som også er ført til referat er: vi skal ikke beskæftige os med peditesser. Foreningens advokat er dirigent ved generalforsamlingen og har fastslået at detaljeret vil være tilgængelig for andelshavere. Dette er ført til referat. Når der sker henvendelse til advolkatens kontor i den anledning besvares henvendelserne ikke- ( Advokaten er ven med formanden og er også advokat for formanden) Hvordan stiller sagen sig herefter?

Vores svar fra

Selve administrationsudgifternes størrelse må da fremgå af regnskabet. Det fremgå ikke hvad aftalegrundlaget er med administrator. Der fremgår normalt noget af vedtægterne om administration. Hvis I synes at administrationsudgifterne er for store må I jo overveje at skifte administrator. Det samme gælder hvis du er utilfreds med formanden eller bestyrelsen. Du må jo så på almindelig demokratisk vis forsøge at få andre valgt på generalforsamlingen.
Med venlig hilsen
ADVODAN
Ebbe Gregers Madsen
Advokat
ADVODAN ÅRHUS Advokataktieselskab | Margrethepladsen 4, 3. sal | 8000 Århus C
Tlf.: 86 12 44 00 | Fax: 86 13 03 09
e-mail: ebgm@advodan.dk | www.advodan.dk ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.