Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Indsigelse ved opsætning af altaner

Vi har planer om at opsætte altaner til gårdsiden i vores andelsboligforening men kun de andelshavere der ønsker altan. De skal selv stå for det forberedende arbejde, ugifter,finansiering og vedligeholdelse. Spørgsmålet er om de underliggende lejligheder der ikke ønsker altan bl.a. stuelejlighederne kan gøre indsigelse mod opsætningen, da det både vil tage lys fra lejlighederne og kan udgøre en værdiforingelse ved evt. salg.

Vores svar fra

Hvis der skal etableres altaner i din andelsboligforening vil det kræve en generalforsamlingsbeslutning. På denne generalforsamling har alle andelshavere mulighed for at sige deres mening og stemme efter deres overbevisning – også de lejligheder som ikke ønsker at få altan.

De undersøgelser, som jeg har set, som behnadler problemet med altaner/lysindfald påviser, at det er meget begrænset hvor meget lys, der forsvinder fra underliggende lejligheder.

Altanprojektet vil ikke medføre nogen værdiforringelse af jeres andele.

Jeg håber, dette besvarer dine spørgsmål. Hvis du har yderligere eller uddybende spørgsmål, hører jeg gerne fra dig igen.

Venlig hilsen

Carsten Volden
Direktør

Direkte +45 58 58 37 72 | Mobil +45 40 84 43 33
Telefon +45 70 23 00 78 | Fax +45 70 23 00 41
cvo@colliers.dk

Colliers Ejendomsadministration A/S
Codanhus, Gammel Kongevej 60, 5. sal, 1850 Frederiksberg C
www.ceadm.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.