Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Indsigelse over varme efterbetaling

Jeg er andelsboligejer i en forening hvor Ista er tilknyttet ifm. varmeaflæsning. jeg har nu fået opgørelse og konstateret jeg bliver pålagt at betale fx en periode to – regningen lyder på 6000 udover de 4000 jeg allerede har betalt, altså er der tale om en efterbetaling. Jeg har gjort som skrevet i brevet fra ista, skrevet en indsigelse, hvoraf jeg ville få svar inden for 3 uger – vi er nu i 4 uge og jeg har ikke fået svar endnu. rykket 3 gange! Hvordan er jeg stillet mht. den regning, advokatfirmaet, som administrere andelsboligforeningen, har skrevet jeg har PLIGT til at betale de 6000 til dem, fordi varmeregnskabet går via foreningen…. men jeg har jo gjort indsigelse, idet jeg mener det er forkert?! hvad stiller jeg op, har jeg virkelig PLIGT til at betale for noget, jeg har gjort indsigelse imod – men forsat afventer svar fra!?

Vores svar fra

Jeg forstår godt din frustration, men du er desværre forpligtet til at betale ekstraregningen, således som din administrator har oplyst.

Det har været en hård vinter og der er derfor mange, som har fået en ekstraregning. Som konsekvens heraf, er der også mange som har gjort indsigelse, så varmeregnskabsleverandørerne har travlt med at behandle de mange indsigelser, som er kommet. Jeg formoder, at det er derfor, at du ikke har hørt fra dem endnu.

I dit sted ville jeg dog sende endnu en indsigelse til Ista og referere til den første indsigelse, som du endnu ikke har fået besvaret.

Jeg håber, at dette besvarer dit spørgsmål. Har dy yderligere eller uddybende spørgsmål, hører jeg gerne fra dig igen.

Venlig hilsen

Carsten Volden
Direktør

Direkte +45 58 58 37 72 | Mobil +45 40 84 43 33
Telefon +45 70 23 00 78 | Fax +45 70 23 00 41
cvo@colliers.dk

Colliers Ejendomsadministration A/S
Codanhus, Gammel Kongevej 60, 5. sal, 1850 Frederiksberg C
www.ceadm.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.