Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Østjysk Tagbyg ApS

Indsigelse mod fejl og mangler

Vi har netop købt en andelslejlighed hvor det viser sig at badeværelset er behæftet med en række alvorlige fejl. vi gjorde derfor indsigelser efter vi havde boet der i 6 dage. Vi fik derefter udført et vvs-syn, der bekræftede at der var alvorlige fejl hvilket vi oplyste foreningen om og sælger. Vi fik derefter lavet et overslag på udbedring af badeværelset og administrator tilbageholdt tilsvarende beløb. Sælgers reaktion var, at han så ville have salget annuleret, kan han det? Han ville sætte sin advokat til at se på sagen! Hvordan kommer vi videre? Hvad er proceduren for sådan en sag? Hvad skal vi foretage os nu, når ikke vi kan blive enige med sælger? Kan det være rigtigt at der ikke er nogen hjælp at hente fra foreningen/bestyrelsen eller fra administrator?  

Vores svar fra

Hvor er det ærgerligt at der midt i glæden over at have fået en ny lejlighed kommer sådanne noget. I skal tjekke vedtægterne idet det heraf vil fremgå hvilke rettigheder I har. Salget er – hvis alle dokumenter er underskrevet – gennemført og sælger har ansvaret for lovligheden af badeværelset, men jeg vil nok anbefale jer at gå til en advokat idet det bliver optil jer og sælger at finde et forlig.
 
Held og lykke.
 
Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.