Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Indsigelse efter køb

Vor lejlighed overgik fra leje til andel 2004 har vi solgt. 12 dage efter kom køber med 2 indsigelser, som bestyrelsen har givet køber medhold i og tilbageholdt 15.000,-.
1. Svamp på alle ydervægge i 3 stuer.A/ Køber skrevet under på at have set uvildigrapport 2006 om fugtighedsproblemer i lejl. hvor vi mener der er svamp som giver oshelbredsgener. konklusion: primær indeklima problem altså ikke bygningen, svamp ikke tilstede på tidspkt. B/ Køber mundlig info. om svamp er set idet ene værelse og at underboen (formanden)også har haft svamp. C/ Svampen var ikke tilstede i det omfang tidligere og slet ikke ved købet2. Borebiller givet store huller i 3 brædder, heraf ligger 2 af dem under en radiator. Køber mener vi skal udskifte 8 brædder som tømmer har fundet møre.
Besigtelsen ved salg nævner intet om gulvbrædder eller svamp.
Konklusion: bestyrelsen giver medhold i at dette høre under vedligeholdelse
Vedtægter: nævner gulve ikke svamp under vedligeholdelsen. At køebsum kan nedsættes ved Kraftig mangefuld vedligeholdelse.

Vores svar fra

Man fører ikke retssag om 15.000 kr , medmindre man enten er helt sikker på at få medhold eller man har tegnet en retshjælpsforsikring som vil dække omkostningerne ved en retssag (med fradrag af en selvrisiko-se policen). På basis af det du skriver  er der en risiko for at du bliver dømt til at betale helt eller delvis.
Søg advokatbistand til en gennemgang af sagen, hvis du er i tvivl.Du skal medbringe alle dokumenter, rapporter, vedtægter mv.
Med venlig hilsen
ADVODAN
Henning Petersen
advokat
ADVODAN | Strandgade 51 | 3000 Helsingør
Tlf: 49 21 21 21 |  Fax: 49 21 58 30
Email: hpe@helsingoer.advodan.dk ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.