Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Indkaldelse til gen.forsamling

Jeg synes at have hørt at for at en ordinær generalforsamling er gældende skal den være indkaldt i april/maj – er det korrekt. Vi er endnu ikke blevet indkaldt. Hvis ovenstående er korrekt hvad vil det da betyde? PFT

Vores svar fra

Varslerne for indkaldelse og afholdelse af generalforsamlinger i din ejerforening fremgår af ejerforeningens vedtægter.

Hvis vedtægternes bestemmelser om afholdelse af generalforsamling (eksempelvis inden udgangen af april måned hvert år) ikke bliver afholdt er der imidlertid ingen sanktioner. I kan naturligvis vælge en ny bestyrelse, administrator eller revisor, hvis I vurderer, at det er en rimelig konsekvens for overtrædelse af denne vedtægtsregel.

Hvis fristen er overtrådt, så er det alligevel i alles interesse at få afholdt generalforsamlingen og overtrædelse af reglerne for, hvornår generalforsamlingen skal afholdes gør ikke generalforsamlingen ugyldig.

Hvis vedtægternes bestemmelser om indkaldelsesfrister ikke er overholdt, kan man derimod erklære generalforsamlingen ugyldig. Alle medlemmer skal have en rimelig frist ved indkaldelse til generalforsamlinger. Hvis generalforsamlingen erklæres ugyldig af denne grund, skal der indkaldes til en ny generalforsamling.

Jeg håber dette besvarer dit spørgsmål. Har du yderligere eller uddybende spørgsmål, hører jeg gerne fra dig igen.

Venlig hilsen

Carsten Volden
Direktør

Direkte +45 58 58 37 72 | Mobil +45 40 84 43 33
Telefon +45 70 23 00 78 | Fax +45 70 23 00 41
cvo@colliers.dk

Colliers Ejendomsadministration A/S
Codanhus, Gammel Kongevej 60, 5. sal, 1850 Frederiksberg C
www.ceadm.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.