Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Indflytnings- og frafæytningsrapport

Jeg har lige solgt min andelslejlighed. Da jeg sammen med 2 bestyrelsesmedlemmer og køber gennemgik lejligheden, var der på fraflytningsrapporten anmærkninger omkring et par ødelagte fliser. Dem mener bestyrelsen at jeg skal betale for at få udskiftet. Men da jeg købte andelen tilbage i 2009 var de samme fliser i stykker, og dette står også på min indflytningsrapport. Derfor mener jeg bestemt ikke jeg skal betale for de ødelagte fliser, da det på daværende tidspunkt ikke var noget bestyrelsen mente skulle udbedres. At de nu mener det er noget der skal udbedres når den nye køber overtager lejligheden, kan vel ikke blive mit problem. Jeg vil jo mene at fejl og mangler som står på min indflytningsrapport hæfter jeg ikke for, da jeg så kan pålægges alt fra tidligere ejere af andelen. Hvis jeg skal hæfte nu efter under 2 år, virker det besynderligt at man overhovedet har lavet en indflytningsrapport med fejl og mangler på daværende tidspunkt. Hvis fejlen nu skal udbedres må det i mine øjne enten være foreningen eller den ejer før mig der hæfter for udbedringen.

Vores svar fra

Hvis du med vurderingen fra dit køb af lejligheden kan dokumentere, at der ved dit køb var den samme mangel, så skal manglen behandles på samme måde, nu hvor du sælger din lejlighed.

Jeg håber dette besvarer dit spørgsmål. Har du yderligere eller supplerende spørgsmål, hører jeg gerne fra dig.

Med venlig hilsen

Colliers Ejendomsadministration A/S

Carsten Volden

Direktør

Codanhus – Gammel Kongevej 60 – 1850 Frederiksberg C

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.