Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Inddragelse af tørreloft til allerede sammenlagt lejlighed

Spørgsmål: Jeg bor i en sammenlagt andelsbolig på øverste etage. Over min lejlighed er der et tørreloft der ikke anvendes. Jeg har talt med foreningens bestyrelse om at inddrage dette tørreloft til boligareal. Da en eventuel sammenlægning vil betyde at det samlede boligareal vil antage en betydelig størrelse er jeg i tvivl om et sådant projekt vil blive godkendt af det relevante offentlige organ. Så spørgsmålet er, om der er nogle generelle regler der regulerer sådanne sammenlægninger ud fra boligareal – og i så fald – hvor kan jeg læse mere om dette? Ville det eventuelt være muligt at få en principgodkendelse inden jeg går videre med projektet og påbegynder at afholde afgifter med dette?

Kære Christian Du vil kunne finde noget om det på københavnskommunes hjemmeside. Generelt gives der kun tilladelse til sammenlægninger såfremt det sammenlagte areal ikke udgør mere end 160 kvm.  God fornøjelse. Med venlig hilsenAnette DyhlAdministrationschef
DATEA ASLyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngbywww.datea.dk

Vores svar fra
Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.