Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Inddragelse af loftrum til bolig

Hej jeg har et par spørgsmål jeg håber i kan hjælpe mig med. Jeg bor på 5 sal og vil gerne sammen med 2 andre 5 sals beboere inddrage noget areal på loftet. på sidste generalforsamling besluttede vi at lave en bygge gruppe til at undersøge om dette kunne lade sig gøre. byggegruppen består af bestyrelsen, min nabo og jeg. Ved vores andet byggemøde blev vi enige om at man ikke måtte bygge ind over en anden andelshaver, alligevel ville bestyrelsen lige høre om der var andre andelshavere ud over dem på 5 sal der kunne være interesseret i evt. at lave et gæsteværelse oppe på loftet. Der var så en der godt kunne tænke sig at lave et kontor på 25 m2, og der var 3 der ikke ville flytte pulterrum. Mine spørgsmål er.: 1. må bestyrelsen godt komme med sådan et forslag uden for en generalforsamling. 2. Kan en andelshaver modsætte sig at flytte pulterrum. til fordel for en bolig. Venlig hilsen Søren
Foreningsnavn: Adamsgave
Navn: Søren Noltensmejer

Vores svar fra

Kære Søren Noltensmejer
I er gået i gang med en af de vanskeligste opgaver der er. Det at udnytte tagetagen kan være ret problematisk. Som jeg forstår dit spørgsmål så er der ikke på nuværende tidspunkt taget stilling til hvordan udvidelsen skal/kan ske, der er blot nedsat en gruppe der skal komme med et oplæg til generalforsamlingen der så tager den endelige beslutning. I det forløb kan bestyrelsen naturligvis komme med forslag. Beslutter generalforsamlingen at nedlægge de loftsrum der er skal der stilles at andet tilsvarende rum til rådighed, der skal altså feks. laves flere kælderrum. Man skal altså erstatte de rum der nedlægges.

Håber dette hjælper jer lidt på vej.

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.