Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Inddragelse af fællesareal

Spørgsmål: Jeg har købt en ny andelsbolig, som ligger på 2. sal. I projektet “blev jeg også medejer af et stort fællesareal, idet stueetagernes brugsareal blev angivet på en situationsplan i salgsarealet” Fint og godt. . Bestyrelsen har imidlertid tilladt ,at stuelejlighederne har inddraget arealerne til have, og nu vil man have indføjet i vores vedtægter, at stuelejlighederne har enebrugsret til arealerne. Dette bevirker – har det vist sig -, at vi på 1. og 2. sal bl.a. ikke kan få malet eller pudset vinduer, da haverne ikke må ødelægges. Nævnte kan bare gøres inde fra, siges det. Kan jeg protestere over dette ??

Vores svar fra

Inddragelse af fælles arealer er ikke betyrelses beslutning men en generalforsamlingsbeslutning. Beslutningen skal derfor tages af generalforsamlingen under hensyntagen til foreningens vedtægtsbestemmelse om inddragelse/frasalg af fælles areal.
 
Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.