Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Hvornår skal vi betale

Hej, jeg overvejer at købe en andelslejlighed. Der ville skulle gå håndværkere i flere måneder inden man kan flytte ind, da det kun er et råt lokale. Mit spørgsmål er; hvis jeg overtager pr 1.januar men får “brugsret” inden så håndværkerne kan gå i gang; hvornår skal andelsværdien falde? Hvornår skal huslejen betales fra? Kan foreningen ophæve købet inden da, hvis vi har skrevet under?  

Vores svar fra

Jeg tror ikke jeg helt forstår dit spørgsmål.

Hvis du indgår en aftale om køb kan du betinge dig at få adgang inden selve overtagelsesdagen – d.v.s. den dag hvorfra du skal betale boligydelse og forbrugsafgifter.
Det er udelukkende et spørgsmål om hvad du med sælger kan blive enige om.

Du skal forinden have deponeret købesummen og underskrevet købsaftalen.

Hvis først der er skrevet under kan foreningen ikke ophæve handelen.

Med venlig hilsen
Thomas Damsholt, advokat (H)
Rabenhorst & Thorlacius A/S
ADVODAN – Lyngby
Toftebæksvej 2
2800 Kgs. Lyngby

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.