Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Rohde & Hansen Ejendomsservice ApS

Hvornår må vi sælge igen

Spørgsmål: Vores datter vil gerne købe vores søns andelslejlighed. Ifølge foreningens vedtægter må vores søn kun sælge til forældre eller børn, ikke til søskende. Derfor køber vi lejligheden af vores søn og sælger den efterfølgende til vores datter. Er der regler for, hvor længe man skal have en lejlighed, før man må sælge den igen. ? Er der noget “ulovligt” i dette “elevatorsalg”?

I skal flytte ind og bo der en periode, således at det ikke er helt åbenbart at der er tale om en omgåelse.Det er vist det nærmeste jeg kan komme en forsigtig besvarelse af dit spørgsmål.Husk at melde flytning til lejligheden. Ofte ses at forældre flytter fra hinanden i en prøveperiode, hvor den ene bebor lejligheden, medens den anden bliver i det tidligere hjem. Det kan så vise sig at man alligevel ønsker at fortsætte i de gamle fælles rammer, således at lejligheden påny overdrages- i jeres tilfælde til jeres datter. Det kan jo være at nogen i foreningen får ondt af den megen flytten. Der kan altså blive problemer, men det er da forsøget værd. Held og lykke.  Med venlig hilsenADVODAN
Henning Petersenadvokat
ADVODAN | Strandgade 51 | 3000 Helsingør
ADVODAN – et netværk til forskel

Vores svar fra
Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.