Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Rohde & Hansen Ejendomsservice ApS

Hvordan prissættes

Vi har købt en andel, men ved endnu ikke den eksakte pris. En arkitekt har været ude at vurdere andelen der ligger på godt 1.800.000. Derudover er der lavet nyt badeværelse og et Ikea køkken der er 3 år gammelt. Desuden ved vi at sælger har sat 1500 timer på som arbejdstimer. I min erindring skal der fremvises kvitteringer som så bliver nedskrevet med 10 % pr. år hvad køkken og badeværelse angår. Derudeover har jeg hørt at man skønner hvad en faglært ville have brugt af arbejdstimer og derefter kvitterer man med kr. 150 i tmen. Lige nu forlyder det at der er kommet godt og vel 500.000 kr oveni andelsprisen, således at prisen er 2.245.000. Skal der forelægge en udspecificering fra arkitekten og skal denne godkendes af bestyrelsen eller er arkitektens vurdering endelig? Hvad er fremgangsmåden fremadrettet? Jeg er bare nysgerrig efter hvordan en andel prissættes og hvordan proceduren er.

Vores svar fra

Det lyder som om du glæder dig til at overtage lejligheden. Arkitekten skal aflevere en vurderingsrapport som skal godkendes af bestyrelsen og sælger. Denne rapport skal så vedlægges den endelige overdragelsesaftale således at I også bliver bekendt med hvilke forbedringer der betales for og hvor meget.

Håber du kan bruge svaret ellers vend tilbage.

Held og lykke med andelen.

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.