Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Hvordan kan problemet med støj i lejligheden løses?

Der er støjgener i min lejlighed, som forstyrrer nattesøvn. Støjet stammer fra en varmepumpe i kælderen nedenunder. Jeg har påpeget problemet for vores bestyrelse mange gange mundtligt, for 3 år siden skriftligt gennem Miljøkontrollen i KK. , som beordrede dem at gøre noget ved generne. Problemet er bare aldrig blevet løst, og i oktober i år fraflyttede jeg lejligheden. Har henvendt mig til Kommunen igen i håb om at kunne påskynde processen, men uden større held. Lejligheden skal sælges, og med det støj er det umuligt. Bestyrelsen mener også, at salget er mit ansvar, selvom der står i vores vedtægter, at det er bestyrelsens ansvar. Hvad kan jeg gøre for at komme videre med sagen?

Vores svar fra

:Hvis Miljøkontrollen har givet bestyrelsen/foreningen  pålæg om at klare problemet skal de gøre det.

Ellers må du henvende dig til en advokat der kan rette henvendelse til bestyrelsen.

Med venlig hilsen

Thomas Damsholt, advokat (H)

Rabenhorst & Thorlacius A/S
ADVODAN – Lyngby
Toftebæksvej 2
2800 Kgs. Lyngby
Telefon: +45 45 88 05 55
Telefax: +45 45 88 51 81

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.