Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Hvordan indskriver man forbehold for nye vurderinger i købsaftale?

Tak for et godt tv-program PENGE, hvor vi blev opmærksomme på de nært forestående nye vurdering på Andelsboliger. Mine gamle forældre er i gang med at købe en andelsbolig pr. 1. april. Mit spørgsmål er, hvordan vi kan formulere et forbehold i købsaftalen, således at der bliver taget højde for de nye vurderinger, som bliver offentliggjort i marts. Sælger vil naturligvis gerne have underskrevet nu – mine forældre vil gerne have handlen i hus, men vi skal naturligvis ikke købe for dyrt.

Vores svar fra

Det er andelsboligforeningens generalforsamling der fastsætter værdien af andelskronen på generalforsamlingen.

Hvis denne er nært forestående kan du indføre en bestemmelse om at prisen skal reguleres i overensstemmelse med den nye andelskrone der vedtages på kommende generalforsamling.

Med venlig hilsen

Thomas Damsholt, advokat (H)
 Rabenhorst & Thorlacius A/S
ADVODAN – Lyngby
Toftebæksvej 2
2800 Kgs. Lyngby
Telefon: +45 45 88 05 55
Telefax: +45 45 88 51 81

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.