Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Altan.dk

Hvordan finder jeg ud af, hvad min andelsbolig er værd?

Da jeg påtænker at sælge min andelslejlighed og købe en ny, vil jeg gerne vide, hvad min andelslejlighed er værd, så jeg har mulighed for at vide, hvor mange penge jeg har til at købe en ny lejlighed. Som så mange andre andelsboliger ved jeg, at prisen er steget markant siden jeg købte lejligheden for en del år siden, men den eksakte pris kender jeg ikke. Jeg har i referater fra de seneste to generalforsamlinger fået opstillet et meget kompliceret ‘regnestykke’, hvorfra man burde kunne udregne andelsværdien. Dog giver det ingen mening og jeg har enddog fået både en ejendomsmægler og et bestyrelsesmedlem til at se på tallene, uden held. Vores ejendomsadministrator er advokatfirmaet Grubbe & Anderskouv, men da de administrerer mange andre andelsboliger ved jeg ikke, om de tager sig af den slags småsager?  

Vores svar fra

Det bør være muligt at fastslå andelsværdien – eksklusiv værdien af forbedringer/mangler etc. – på grundlag af årsregnskabet og referatet fra den ordinære generalforsamling!

Jeg vil derfor foreslå, at du – eventuelt telefonisk – retter henvendelse til jeres daglige administrator hos Grubbe & Anderskouv. Der bør du kunne får et svar!

Held og lykke med salget af din andel.

Med venlig hilsen
Jacob Linvald
Advokat
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.