Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Rohde & Hansen Ejendomsservice ApS

Hvor meget må jeg tage for min lejlighed ved fremleje?

Spørgsmål: Jeg ønsker at fremleje min lejlighed i en periode. Mit spørgsmål går på hvor meget jeg kan tage for lejligheden? Jeg har hørt at jeg har lov til at tage markedsprisen for en lejlighed på samme størrelse i samme område. Jeg har også hørt at jeg “kun” kan tage 400-500 kr pr kvm pr år. Jeg kunne forestille mig der er væsentlig forskel mellem de to beløb. Hvor meget må jeg tage for min lejlighed?

Kære Anna Hvad du må tage for fremleje er en sag mellem dig og fremlejetager og så naturligvis huslejenævnet. Hvis du ønske en pris der ikke senere skal give dig problemer så henvend dig til huslejenævnet og hør hvilken pris de vil godkende for din andel. Den pris du bør gå ud fra er en pris der svare til dine udgifter samt et evt. tillæg for møblering. Grunden til jeg henviser dig til huslejenævnet er at en fremlejetager vil kunne indbringe lejen for nævnet der har kompetencen på dette område. De vil kunne fastsætte en anden pris end den du selv er fremkommet med og uanset om fremlejetager har accepteret prisen vil han kunne indbringe denne for nævnet. Med venlig hilsenAnette DyhlAdministrationschef
DATEA ASLyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngbywww.datea.dk

Vores svar fra
Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.