Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Østjysk Tagbyg ApS

Hvor meget må jeg tage for at fremleje min andelslejlighed?

Jeg flytter 1.februar 2008 fire måneder til new york for at arbejde. I den periode vil jeg gerne fremleje min andelslejlighed, 2 værelser 65 m2 på Christianshavn. Jeg ejer lejligheden. Boligafgiften er 2321 pr. måned. Jeg har et boliglån hvor jeg betaler cirka 1100 i renter og 1500 i afdrag på lånet til lejligheden. Jeg lejer lejligheden ud fyldt møbleret. Jeg ville gerne have betalt mine faste boligafgifter som er på cirka 5000. Og ville gerne tage 5000/måned for den. Jeg er usikker på hvor meget det er lovligt a leje sin lejlighed ud for udover boligafgiften? Hvor meget må jeg tage for den???

Vores svar fra

Reglerne om lejens størrelse af meget komplicerede og afhænger også af, hvor i landet man bor. Jeg vil derfor foreslå, at du kontakter det lokale huslejenævn, som muligvis vil kunne give dig et skøn over, hvad der lovligt kan tages i leje.

Med venlig hilsen
Jacob Linvald
Advokat
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260502 · Mobil tlf.: 24431144JAL@datea.dkwww.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.