Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Rohde & Hansen Ejendomsservice ApS

Hvor lang tid skal man acceptere et salg tager

Jeg har den 30 JUN i år skriftlig opsagt min andelslejlighed med virkning fra 01 oktober. Efter nogle ugers forløb fik jeg tilfældigt oplyst af bestyrelsen, at de ikke kunne gå videre med mit salg, fordi min opsigelse ikke havde været gyldig, da der ikke var skrevet “lejligheden opsiges dags dato”, men pr. 01 OKT 2007. Det var jeg noget forundret over, da samme opsigelsesformular var benyttet af min kærste, da han opsagde sin andelslejlighed med virkning 01 SEP. I den mellemliggende periode har det taget utroligt lang tid at få foretaget vudering af lejligheden, skete først 22 AUG. og først igår blev der skrevet ud til folk på ventelisten, at lejligheden var til salg (tillige var prisen ikke korrekt i det udsendte tilbud). I skrivelsen til dem på ventelisten har bestyrelsen skrevet, at lejligheden fremvises den 25 SEP og kan overtages en måned senere den 01 NOV 2007. Jeg er selvsagt ikke tilfreds med dette, da det er en måned senere end jeg havde planlagt. Rent tilfældigt er personen øverst på ventelisten en bekendt, som gerne vil overtage lejligheden allerede den 01 OKT. Mit spørgsmål er: Hvorlang ekspeditionstid skal jeg accceptere, at bestyrelse anvender, når jeg selv har en køber på hånden? Jeg er flyttet i hus med min kæreste, og det koster penge hver måned lejligheden ikke er solgt, ligesom det udsætter renoveringen af det bye hus. Jeg er selvfølgelig indforstået med at en bestyrelse skal have tid til at arrangere et salg, men skal det virkelig tage mere end 3 måneder?

Vores svar fra

Tjek jeres vedtægter idet det af vedtægterne vil fremgå hvorlang tid bestyrelsen har til at finde en køber før du selv må finde en. Normalt har bestyrelsen 6 uger fra modtagelsen af den skriftlige opsigelse til at anvise en køber.
 
Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby

www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.