Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Altan.dk

Hvor længe har bestyrelsen til at finde køber fra venteliste?

Vil høre om der ligger nogle retnings linjer for hvor lang tid man må være om at gå en venteliste i gennem. På vores ventelist står der 32, og der er indtil videre gået snart 1½ månede uden at den er blevet solgt til nogle fra listen, og jeg kan derfor ikke gå ud og sælge den privat. Jeg har købt noget andet som jeg overtager 1. nov. og er ikke interesseret i at stå med 2 huslejer. Har gentagne gange foreslået formanden at ringe til alle interesseret og få dem ud og kigge på lejligheden, men uden held. Hvad er mine rettigheder?

Vores svar fra

Af foreningens vedtægter vil det fremgå hvor længe bestyrelsen har til at finde en køber inden du selv må finde en. Som regel er fristen 6 uger fra bestyrelsen modtager den skriftlige opsigelse. Har bestyrelsen ikke inden 6 uger anvist en køber må andelshaver selv finde en køber.

Held og lykke med din nye bolig.

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.