Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Hvor længe gælder en vurderingsrapport?

Jeg står for at skulle sælge min andelslejlighed og købe en ny. Den lejlighed, jeg skal købe overtages pr. 01.05.2009. Den er vurderet den 05.12.2008. Min egen lejlighed skal vurderes hurtigst muligt, fordi banken kræver en underskrevet købsaftale, for at jeg kan låne restbeløb til ny lejlighed. Min nuværende forening siger, at en vurderingsrapport kun er gældende i tre måneder. Dette skaber jo et problem både ved køb af ny lejlighed og ved salg af den gamle, hvor der er forventet fraflytning/overtagelse den 01.06.2009. Bestyrelsen mener, at jeg skal få vurderet lejligheden nu, for at kunne give en pris til en køber, og så igen om tre måneder for at være gældende ved overtagelse. Er det sådan, det bør foregå? Jeg er interesseret i at gøre det rigtige, også mht. min egen købssituation, hvor jeg jo vil være sikker på, at rapporten udarbejdet i december stadig gælder, når jeg overtager lejligheden den 1. maj.

Vores svar fra

Jeg forstår ikke spørgsmålet. Jeg er ikke bekendt med Jeres vedtægter, men sædvanligvis og i overensstemmelse med reglerne i lov om andelsboligforeninger sælges andelsboliger efter priser fastsat på generalforsamlingen på baggrund af årsregnskabet. Jeg forstår derfor ikke hvad det er for vurderinger I anvender.

Med venlig hilsen

ADVODAN
Ebbe Gregers Madsen
Advokat

ADVODAN ÅRHUS Advokataktieselskab | Margrethepladsen 4, 3. sal | 8000 Århus C
Tlf.: 86 12 44 00 | Fax: 86 13 03 09
e-mail: ebgm@advodan.dk | www.advodan.dk ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.