Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Hvem stilles til ansvar?

Jeg bor i en andelsforening, som er ved at gå konkurs. Det skyldes blandt andet rigtig dårlig vejledning fra boligadministrators side fra start (ny forening på 3 år) samt en stiftende bestyrelse, som ikke har forstået vigtigheden af at få solgt den sidste lejlighed i foreningen. Det har gjort, at vi har en underskudsforretning og højst sandsynligt går konkurs inden længe. Jeg kom ind i foreningen for under 2 år siden, og står til at miste allermest i foreningen, da jeg købte andelen dyrt (markedet var på sit højeste). Mit spørgsmål lyder, om ikke man kan stille boligadministration eller stiftende bestyrelse til ansvar på nogen måde? Jeg står til at miste 670.000 kr.

Vores svar fra

 
 
Det kræver en nærmere vurdering efter gennemgang af sagsmaterialet.
 
Udgangspunktet er, at du kun kan få erstatning hvis der er begået ansvarspådragende fejl fra bestyrelsens side eller fra administrator.
 
 
Med venlig hilsen
 
 
 
Thomas Damsholt, advokat (H)
 
 
 
Rabenhorst & Thorlacius A/S

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.