Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Rohde & Hansen Ejendomsservice ApS

Hvem skal skaffe adgang?

Vi er en andelsforening, hvor det er konstateret at der skal skiftes stigestrenge fra kælder til 2. sal (udskiftning af gennemgående vandrør). I den ene lejlighed er andelshaver blevet bedt om at nedtage sit køkken, men nægter dette. Ifølge VVS er det en forudsætning for at kunne komme til vandrørene at overskabe og blindvæg mellem under- og overskabe nedtages. I det overskabene vurderes at være i en stand så de sandsynligvis ikke “overlever” en af- og remontering, vil vi høre om, hvem der skal betale for af- og remonteringen af overskabene. Evt. reparation af blindvæg der skal fjernes når blandingsbatteriet er afmonteret og endelig eventuel erstatning af ødelagte overskabe. I må meget gerne henvise til en advokat inden for området. 

Vores svar fra

Foreningen skal betale og friholde andelstagerne for eventuelle udgifter forbundet med udskiftningen af rørene. Hvis en andelstager uden tilladelse har ombygget sin lejlighed vil foreningen ikke skulle betale eventuelle merudgifter ved udskiftning af rørene, som påføres som en følge af den skete ombygning.

Advodan kontorerne i Glostrup, Lyngby,Holbæk og Helsingør bistår gerne foreningen i sagen. Du kan finde os på Internettet /google: Advodan.dk.

Med venlig hilsen
ADVODAN
Henning Petersen
advokat
ADVODAN | Strandgade 51 | 3000 Helsingør
Tlf: 49 21 21 21 |  Fax: 49 21 58 30
Email: hpe@helsingoer.advodan.dk ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.