Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Østjysk Tagbyg ApS

Hvem skal betale for reetablering af loftrum i kælder

Vi er en række 4 sals lejligheder, der påtænker at udnytte loftet til en knopskydning, men alle foreningens lejligheder har hver et loftrum. Det er accepteret på generalforsamling at alle i stedet for et loftrum får et kælderrum. Men hvem skal betale for reetableringen af disse opbevaringsrum? Kan man sige at foreningen skal bekoste dette stykke arbejde, da de kommer til at tjene en ordentlig sum penge på loftarealet? Hvis foreningen ikke er til at handle med, må knopskydningsgruppen så “spise” denne ekstraudgift for at få adgang til loftarealet? 

Vores svar fra

Det afhænger helt af indholdet af den beslutning, der er blevet truffet på generalforsamlingen samt eventuelt indholdet af den aftale, der er indgået mellem foreningen og andelshaverne. Typisk vil det dog være således, at andelshaverne – der ønsker at udnytte loftsarealerne – udover prisen for loftsarealerne, afholder samtlige de udgifter, der er forbundet med projektet. Men igen – det afhænger meget af de aftaler/beslutninger, der er indgået/truffet.

Med venlig hilsen
Jacob Linvald
Advokat
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260502 · Mobil tlf.: 24431144JAL@datea.dkwww.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.