Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Altan.dk

Hvem kan jeg rådføre mig hos

Vi har i min andelsbolig forening lige haft en generalforsamling vedr. ekskludering af en beboer. Alle de alm. medlemmer har kun haft en lille uge til at sætte os ind i sagen før der igår blev holdt en afstemning som valgte at ekskludere andelshaveren. da jeg ikke mener at vi som forening kan vinde sagen, mener jeg det meningsløst at vi skal bruge penge på en retsag for at sætte den pågældende på gaden. foreningens bestyrelse mener at hun har fremlejet længere end reglerne foreskriver, men har dog ingen konkrete beviser andet en at hun ikke har været at træffe på adressen når de har ringet på. men der har dog været kontakt over telefon og senere gennem hendes advokat da de begyndte at true med ekskludering. jeg vil meget gerne høre jeres mening.

Vores svar fra

Dine spørgsmål går desværre ud over, hvad der er muligt at svare på her på andelsportalen.

Jeg vil dog anbefale at du/foreningen retter henvendelse til en advokat – i første omgang med henblik på at lade advokaten vurdere den bevismæssige stilling i sagen og dermed muligheden for at vinde en sag.
 
Med venlig hilsen
Jacob Linvald
Advokat
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.