Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Hvem har ansvaret for vedligeholdelse af bjælkelaget?

Vi er en lille ejendom som består af 6 lejligheder. Ved en toiletrenovering på 1. sal har vi fundet ud af, at bjælkelaget er råddent mellem 1. salen og underboen i stuen. Dvs at det er det bærende bjælkelag mellem de 2 lejligheder det er galt med. I de generelle betingelser står der at den enkelte lejlighed har ansvaret for vedligholdelse af gulvbelægning, loftplader osv. Men hvem har ansvaret for vedligeholdelse af de bærende lag imellem, altsa bjælkelaget? Er det ejerforeningen eller de 2 lejligheder imellem der skal betale regningen? Grunden til spørgsmålet er at forsikringen ikke vil betale erstatning hvis der er tale om råd, og derfor skal vi vide hvem der skal betale regningen.

Vores svar fra

Hvis der ikke er andet anført i jeres vedtægter, så er det ejerforeningen som skal betale denne omkostning.

Jeg håber dette besvarer dit spørgsmål. Har du uddybende eller yderligere spørgsmål, hører jeg gerne fra dig igen.

Venlig hilsen

Carsten Volden
Direktør

Direkte +45 58 58 37 72 | Mobil +45 40 84 43 33
Telefon +45 70 23 00 78 | Fax +45 70 23 00 41
cvo@colliers.dk

Colliers Ejendomsadministration A/S
Codanhus, Gammel Kongevej 60, 5. sal, 1850 Frederiksberg C
www.ceadm.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.