Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Hvem har ansvar?

  Jeg er fraflyttet fra en andelslejlighed d.29/1 – 2008. Da jeg opsagde min andel, kom der en vurderingsmand ud for at se på fejl og mangler. Han undersøgte mint badeværelse gulv som er et terrassegulv og fandt ingen tegn på revner. Ved fraflytning gennemgås fejl og mangelrapporten med vicevært og køber. Jeg modtager først en indsigelse fra køber efter de 14 dage på at han har fundet 2 revner i gulv på 4-5 cm. Bolig administratorerne diskuter frem og tilbage, da det i princippet er synlig fejl, men da de gerne vil have jeg skal betale samt ønsker det ordnet hurtigst mulig fortælle mig, at det går under en skjult fejl… Er det mit ansvar, skal jeg betale? Jeg er faktisk i tvivl…

Vores svar fra

Jeg vil anbefale, at du i første omgang kontrollere vedtægter og overdragelsesaftale for at finde ud af, om det overhovedet er et krav, at der reklameres vedrørende synlige mangler senest 14 dage efter overtagelsen.
Hvis der ikke er en sådan frist, vil der nok under alle omstændigheder skulle gives et afslag i overdragelsesprisen, svarende til udbedringen af manglen.
Hvis der gælder en frist på de 14 dage, er det rigtigt nok et spørgsmål om manglen er synlig og om køber derved burde have opdaget manglen indenfor fristen.

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.