Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Hvem betaler reparation af vinduer?

Vi har netop solgt vores andelslejlighed og er flyttet til en større lejlighed i samme forening. Køberen af den gamle lejlighed mener at vi skal betale for at få lavet køkkenvinduet som har et løst håndtag og er besværligt at lukke helt til. Kan det passe? -eller er det andelsforeningen der skal betale når det er et vindue?

Vores svar fra

Du bør undersøge, om der står noget herom i vedtægten samt spørge bestyrelsen, om der er en praksis i foreningen. Hvis der ikke er nogen praksis, er det som udgangspunkt andelshaveren, der har vedligeholdelsen af den indvendige side af vinduet (håndtaget). Mht. lukningsproblemer vil det formentlig være foreningen, idet spørgsmålet – i mangel af regler og praksis – bør afklares på en generalforsamling.

Med venlig hilsen
Jacob Linvald
Advokat
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260502 · Mobil tlf.: 24431144JAL@datea.dkwww.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.