Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Altan.dk

Hvem betaler for vandskade på trægulv?

Hej,
Jeg har benyttet mig af Andelsboligforeningens husforsikring ifm. en vandskade på mit trægulv. Forsikringsselskabet anerkendte skaden som værende dækket af forsikringen.

Efterfølgende har bestyrelsen i Andelsboligforeningen ment, at jeg skulle betale selvrisikoen på forsikringen, hvilket jeg er uenig i. Jeg mener, at Andelsboligforeningen skal betale. Vores vedtægter siger ikke noget om dette. Hvad mener du?
Vh Susanne

— Susanne

Vores svar fra

Tak for spørgsmålet.

Interessant spørgsmål.

Forsikringsselskabet blander sig normalt ikke i et internt anliggende imellem andelsboligforeningen og andelshaverne.

Når der ikke er udarbejdet retningslinier i foreningen kan vi ikke oplyse hvad der er korrekt.

Jeres administrator (hvis dette benyttes) eller kan en advokat med speciale i andelsboliger give dig en bedre rådgivning.

Det vil være oplagt at drøfte på førstkommende generalforsamling, hvem der skal betale selvrisiko, og så få dette anført i jeres vedtægter.

Hvis der er brug for yderligere er foreningerne velkomne.

Vh Henrik

Avatar
Om forfatteren Henrik Uhrskov er erhvervskonsulent hos Alka. Han har stor erfaring som forsikringskoordinator, og har i flere årtier arbejdet med boligforeninger, herunder andelsboligforeninger. Har jeres forening brug for en samtale om jeres forsikringer, så er I meget velkomne til at kontakte Henrik Uhrskov på 40444087 eller på henrik@alka.dk.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.