Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Hvem betaler for ekstra omkosninger ved sjift af toilet?

Spørgsmål: Det toilet der stod i min andel, var et lev fra da andelen var lejebolig. Min bestyrelse tilbbød mig at få dette udskiftet på deres regning. Da jeg kom hjem efter det nye var monteret, opdagede jeg at vvs manden også havde skiftet rørene der gik op til min håndvask. Dette var blevet gjort da de gamle rør var massive og derfor ikke kunne sluttes til det nye. Nu vil bestyrelsen ikke betale for det beløb der er pålagt regningen ud over montering af toilet, og har derfor videre sendt denne til mig. Er det noget jeg skal betale, eftersom udskiftning af dette var en nødvendighed og ikke et krav fra min side?

Kære Kristine  Udskiftningen af et toilet samt de lodrette rør, er en forbedring som andelshaver må bære. Med dette skal forstås at en forening iforbindelse med salg kan skifte såvel toilet som rør og pålægge dette købsprisen som en forbedring, men det skal naturligvis fremgå af overdragelsesaftalen. Håber du kan bruge svaret. Med venlig hilsenAnette DyhlAdministrationschef
DATEA ASLyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngbywww.datea.dk

Vores svar fra
Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.