Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Hvem bærer ansvaret?

Spørgsmål: Kære Panel. Jeg skal bytte min andelslejlighed og i den forbindelse er jeg blevet pålagt af bestyrelsen at fremvise eller fremskaffe en byggetilladelse på diverse ændringer i min lejlighed. Lejligheden er ombygget i 1993 og har været solgt 2 gange siden, hvor både en synsmand og et bestyrelsesmedlem har skrevet under på salget. Jeg render lidt hovedet mod en mur ligegyldigt hvor jeg henvender mig, så jeg håber I kan hjælpe. Kan det virkelig være mit ansvar?? Mvh Pauline

Vores svar fra

Kære Pauline 
 
Som svar på dit spørgsmål, kan jeg oplyse, at det som udgangspunkt er dit ansvar at fremskaffe byggetilladelse vedrørende ændringer i din lejlighed, som kræver byggetilladelse, uanset om det er tidligere andelshavere, der har gennemført ændringerne.
 
 
Med venlig hilsen
ADVODAN
Camilla Kisling
advokat
ADVODAN | Strandgade 51 | 3000 Helsingør
Tlf: 49 21 21 21 | Fax: 49 21 58 30
Email: cki@helsingoer.advodan.dk
ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.