Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Hvem afholder udgiften til vandskade?

Spørgsmål: Min kæreste og jeg overtog pr. 010607 en andelslejlighed i ovenn nævnte forening. 3 mdr efter indflytning beslutter vi at lave nyt gulv i vores kommende køkken alrum og opdager en vandskade hvor vand er trukket igennem væggen fra badeværelset. (op ad væggen står et gammelt sidde badkar). Mit gæt er at afløbet fra badekarret er beskdiget. Skaden ser ikke udtil at være af nyere dato. Mit spørgsmål er, hvem skal afholde udgiften til 1) undersøgelse af sadens omfang 2) Genopbyggning af fx gulv efter denne undersøgelse 3) Genopbygning af badeværeset 4) udgifte til en evt affugtning. Note: Badeværelset er ca 25 år gammelt

Kære Mads
Det kan jeg ikke umiddelbart svare på. I skal dog sikre at skaden blive anmeldt til foreningens forsikringsselskab. Først når taksator har besigtiget skaden kan det vurderes hvem der skal dække hvad.

Håber I finder en løsning.

Med venlig hilsenAnette DyhlAdministrationschef
DATEA ASLyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngbywww.datea.dk

Vores svar fra
Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.