Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Hvad skal jeg vælge?

Jeg har en Andelslejlighed den er vurderet til 1,900,000,- jeg skylder ca. 500,000,- i den jeg har et lån med en variabelrente. nominel 9,75% og jeg mangler ca. 30 år. Jeg ville gerne lave dette om til noget billigere. og evt. ha mulighed for afdragsfrihed. jeg syntes det er en jungle.  

Vores svar fra

I Amagerbanken finansieres køb af andelsboliger med en AndelsBoligKredit, som er en kassekredit, og hvor der er mulighed for individuelt at aftale afdragsfrihed i perioder, hvor låntager har behov for afdragsfrihed.
Kontakt Amagerbankens afdeling på Falkoner Alle 31, og hør hvad de kan tilbyde dig. Du kan kontakte dem på mail frederiksberg@amagerbanken.dk for at træffe en aftale.

Med venlig hilsen
Klaus Folmann
Erhvervsrådgiver
Direkte: 32 66 61 13

Erhverv – team 1
Amagerbrogade 25
2300  København S
Tlf.: 32 66 66 66
Fax: 32 57 96 66www.amagerbanken.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.