Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Altan.dk

Hvad skal foreligge ved overdrageles af andel?

Spørgsmål: Skal der forligge fakturarer for evt. udført arb. i andel (såfremt det ikke “selfmade”) v. et salg/overdragelse? Såfremt der er foretaget forbedring af vådrum skal der så foreligge en ibrugtagningstilladelse fra byg-og-bo – ? Der er jo lovkrav om vådrumsbeskyttelse, men hvorledes skal det tolkes ? Hos os er det andelsselskabet som køber andelen for derefter at sælge den videre efter ekspetanceliste. jeg modtager allerede jeres udemærkede nyhedsbrev, tak.

 Når en andel sælges bør der udarbejdes en synsrapport, denne kan udarbejdes af bestyrelsen eller af en synsmand, der vil kunne fastsætte prisen for forbedringer såfremt der ikke ligger regninger. Der skal altså ikke ligge regninger, men det vil være langt lettere for alle parter såfremt der gør det. Er der foretaget forbedring af vådrum skal der foreligge en godkendelse fra kommunen. Der ud over vil jeg anbefale at I altid får foretaget et el og vvs tjek således at der er dokumentation for at såvel el installationer som vvs installationer er lovlige. Med venlig hilsenAnette DyhlAdministrationschef
DATEA ASLyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngbywww.datea.dk

Vores svar fra
Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.