Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Hvad koster det at udarbejde en driftsplan

 I vores andels-forening er boligafgiften sat op hvert år bla. på grund af mange uforudsete udgifter. Kan man lave en driftsplan for foreningen de næste 3-5 år der tager højde for div. prisstiger, vedligeholdelses-behov og mulige investeringer – eller opsparing. Kan i lave det og hvad koster den slags? Eller kan i henvise til nogen der gør?  

Vores svar fra

Jeg har prøvet at træffe dig telefonisk, men desværre forgæves.

Det er fornuftigt at udarbejde en vedligeholdelsesplan, således at der skabes et overblik over de fremtidige omkostninger ved drift/vedligehold af ejendommen.

Kun når I har et rimeligt overblik over vedligeholdelsesbehovet, kan I foretage fornuftige prioriteringer af hvilke og i hvilken rækkefølge arbejderne skal udføres, samt foretage relevante hensættelser.

I bør rette henvendelse til ingeniørselskab, som kan udarbejde en rapport for jer. Der er mange selskaber der kan være jet behjælpelige i den forbindelse. Andelsboligforeningen vil naturligvis skulle betale for sådan rapport, så det er vigtigt at I indgår klart aftale om rapportens omfang/indhold, samt pris inden arbejdet iværksættes.

Har du yderligere spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at kontakte mig for drøftelse.
Med venlig hilsen
ADVODAN
Erik Matthiesen
advokat (L)
ADVODAN | Strandgade 51 | 3000 Helsingør
Tlf: 49 21 21 21 | Fax: 49 21 58 30
Email: erma@advodan.dk ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.