Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Altan.dk

Husleje

Spørgsmål: Hej. Efter jeg har overtaget min andels ehvervsmål i København, har jeg fundet ud af at min husleje er 7 gange så høj som beboerne i foreningen og 5 gange så høj som det ene lejemål og 4 gange så høj som det 3 lejemål.. er dette lovligt? Bestyrrelsen mener ikke det er fair, men de mener at de penge jeg betaler skal komme et eller andet sted fra, og beboerne vil ikke stige..og de siger jeg selv har skrevet under da jeg overtog andelen. Og jeg må ærligt indrømme, at jeg troede ikke man skulle undersøge en bestyrrelse, jeg tog for givet at i en andelsforening var der ens regler for alle på lige vilkår, jeg er godt klar over at et ehvervsmål altid skal betale en højere pris, men 700 % Men Venlig Hilsen Amailie

Vores svar fra

Kære Amailie
 
Jeg vil anbefale dig at tjekke foreningens vedtægter hvoraf det fremgår hvordan boligafgiften er sammensat. Kan du ikke finde svar der vil jeg anbefale at du kontakter en advokat der kan se på sagen. Jeg vil dog lige sige at det rent faktisk kan forekomme at erhvervsandelshaverne betaler langt mere end boligandelen.
 
Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.