Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Husleje og rykkergebyr

Min datter bor også her i andelsforeningen, hun har i år og til nu modtaget 2 husleje opkrævninger vi kan bare ikke få vores administrator til at sende hendes opkrævninger. klager vi for vi et beskidt svar gør vi det til bestyrelsen siger de bare at i kan bare tilmelde os pbs. Det er også rigtig, men mener bare det er ikke et krav at vi skal. vi er måske lidt gammeldags og vil godt betale vores regninger selv ;0) hvordan gør vi det så det bare kommer til tiden så vi kan betale til tiden.. hun har betalt ca. 1000 kr i rykkergebyr det er kun ind for det sidste år at det er blevet slemt….

Vores svar fra

Man kan ikke kræve at få opkrævningskort. Men i kan bede om at få oplyst foreningens bankforbindelse og kontonummer så der kan betales hertil rettidigt hver måned, men det nemmeste er da at bruge pbs.

Med venlig hilsen

Ebbe Gregers Madsen

Advokatkompagniet A/S
Advokataktieselskab
Margrethepladsen 4, Plan 4
8000 Århus C

www.advokatkompagniet.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.