Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Husleje efter konkurs

  Idag betaler vi lige over 13.000.- pr mdr for ca 114 m2 På torsdag skal vi til generalforsamling vedr redningsplan for for AB. Bestyrelsen forslår at vi øger vores husleje (lidt). Hvis vi stemmer nej til forslaget er der ingen anden mulighed end at lade AB gå konkurs. Det er klart at jeg vil tabe værdien af min andels bolig – Hvilke pt jo ikke er meget. Bestyrelsen har sagt at vi (efter konkursbehandling) vil komme under omkostningsbestemt husleje som for FRB skulle være ca 800-1100 dkr pr m2 pr år hvilket vil give os en husleje på ca 10500 pr md. ved at stemme nej vil vi altså spare ca 2500 pr mdr (efter skat). Er denne udregning korrekt eller hvad kan man forvente at skulle betale i husleje ?

Vores svar fra

En præcis besvarelse kræver gennemsyn af adskillige dokumenter som ligger udenfor en brevkasses muligheder, men umiddelbart er regnestykket OK.

Med venlig hilsen
  
Thomas Damsholt, advokat (H)

Rabenhorst & Thorlacius A/S
ADVODAN – Lyngby
Toftebæksvej 2
2800 Kgs. Lyngby

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.