Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Hul i gulvet forsaget af underbo

Jeg ville lige høre om i har et godt råd. vores underbo har lavet hul i vores badeværelsesgulv, nedefra. -de har dog lappet det med noget cement eller ligne. det er ca 5 måneder siden og vi har taget kontakt til dem en hel del gange angående en ordentlig reparation. men intet bliver gjort ell. sagt. Hvem skal man henvende sig til ang. støtte. -(andels formanden, en forening, administrationen eller er man ude i advokater i sådanne situationer)

Vores svar fra

Du bør tage fat i foreningens bestyrelse, da det er bestyrelsens opgave at påse, at andelshaverne overholder foreningens vedtægter mv.
Bestyrelsen kan herefter – eventuelt gennem administrator – tage kontakt til underboen og forlange, at skaden bliver udbedret.

Med venlig hilsen
Jacob Linvald
Advokat
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260502 · Mobil tlf.: 24431144JAL@datea.dkwww.datea.dk 

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.