Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Rohde & Hansen Ejendomsservice ApS

Honorering af bestyrelsesmedlemmer

Hej ekspertpanel! Vi er en forening, der i øjeblikket overvejer, at benytte os af honorarer for 1) at lokke nye bestyrelsesmedlemmer til og 2) at få højnet ansvarsniveauet i bestyrelsen. Vi er en forening, som løser alle arbejdsopgaver selv ifbm. administration, daglig drift, økonomi og lejlighedssalg. Har I noget bud på et benchmark?

Vores svar fra

Afhængigt af foreningens størrelse og antallet af arbejdsopgaver er det ikke unormalt at bestyrelsens honorar ligger på mellem kr. 10 – 20.000,00, hvilket beløb er skattepligtigt.
 
Ifølge Ligningsloven § 7 M er det herudover muligt til hvert bestyrelsesmedlem, at yde en skattefri godtgørelse til telefonsamtaler og internetforbrug på kr. 2.000,00 per år og kr. 1.200,00 per år til administration og kontorhold. Vær opmærksom på at beløbet med jævne mellemrum reguleres.
 
Beslutning om aflønning af bestyrelsen, skal træffes på en generalforsamling.
 
 
Med venlig hilsen
Jacob Linvald
Advokat
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.