Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Rohde & Hansen Ejendomsservice ApS

Haveanlæg

Vi er 8 Medlemmer i vores Andelsboligforening,et medlem har valgt fremfor en traditionel have med græs og bede m/m at få lagt stenmel ud over hele hans grund til stor gene for di omkringliggende huse. Det viser sig at stenmelet flyver rundt i blæsevejr det har resulteret i aten genbo har fået ødelagt forruden på sin nye bil samt flere vinduer i boligen flere naboer frygter det samme under kommende storme. Har andelsboligforeningen mulighed for at forlange dette stenmel fjernet eller vil dette altid være en forsikringssag de impliserede parter imellem. på forhånd tak. Mvh: Bjarne Helberg
Ejerforeningsnavn: Nejstgården
Navn: Bjarne Helberg

Vores svar fra

Kære Bjarne Helberg
Stenmelsudlæggeren er personligt ansvarlig for de skader melet forårsager på anden mands ejendom/bil mv. Foreningen kan i en husorden eller i en genralforsamlingsbeslutning
afgøre hvorledes haver skal udlægges og nærmere bestemme at der ikke må asfalteres, udlægges stenmel eller andet skæmmende.
Stenmelsudlæggeren bør straks have et brev fra bestyrelsen om at foreningen forlanger stenmelet fjernet på grund af de af dig angivne gener på biler mv. Hvis han ikke retter sig efter dette krav fra bestyrelsen, må spørgsmålet tages op på en generalforsamling.

Med venlig hilsen
Henning Petersen,
advokat
advodan helsingør.

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.