Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Have til andelsbolig

Vi skal sælge vor forældres andelsbolig-Min mor har gemt alle papir bl. a. for anlagt have Nu mit spørgsmål——-skal det koste exstra med dyr anlagt have–foruden andelsbevis-eller hvordan forholder det sig. Hvis-hvordan forholder man sig så til prisen dengang og nu.

Vores svar fra

Anlæg af have kan godt betragtes som en forbedring som man kan tage betaling for ud over selve andelsprisen. Det er så et andet spørgsmål om man i disse tider overhovedet kan få en køber til at betale for forbedringen.
Herudover bemærkes at det kun er selve anlæg og ikke beplantning, der kan betragtes som forbedring. Endvidere skal I være opmærksom på at det er Jer der skal dokumentere anskaffelsesprisen og at denne afskrives/nedskrives over 10 år.

Med venlig hilsen

Ebbe Gregers Madsen

Advokatkompagniet A/S
Advokataktieselskab
Margrethepladsen 4, Plan 4
8000 Århus C www.advokatkompagniet.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.