Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Altan.dk

Hårde hvidevarer – købetvang fra udbyder??

Jeg skal flytte i ny andelsbolig i uge 7. jeg merer at hårde hvidevarer er løsøre, og derfor ikke kan være rimeligt at man ikke kan købe sine hårde hvidevarer selv. De er med i byggeriet, og jeg er pålagt at købe enten deres standard hvidevarer, eller de hvidevarer jeg gerne vil have gennem udbyderens elektriker. Er det rigtigt – jeg mener at have læst at hvidevarer – lamper – gardiner osv. er løsøre. Er jeg rigtig orienteret, skal jeg vel have fratrukket prisen for udbyderens pris på hårde hvidevarer? Mvh Lone Hansen
Ejerforeningsnavn: Hasseellunden – Høng
Navn: Lone Hansen

Vores svar fra

Kære Lone Hansen
 
Du er for så vidt rigtigt informeret, men er der tale om hvidevare der er specielt tilpasset så skal du overtage disse. Overtager du ikke hvidevarerne skal du naturligvis heller ikke betale for dem.
Jeg vil dog lige nævne at det er helt normalt at hvidevare medfølger iforbindelse med nybyggeri.
Held og lykke.
 
Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef

DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.