Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Har vi betalt overpris?

Da vi købte andelen overholdte den daværende bestyrelse ikke reglerne omkring forbedringer. Vi betalte bl.a. for nogle udendørs blomsterbede, som vi senere har fundet ud af, at sælger ikke måtte tage betaling for. Desuden betalte vi en høj pris for nogle hårdehvidevarer som vi ved, at den nuværende bestyrelse ikke vil godtage ved salg af vores andel trods nedskrivning. Hvor står vi i denne situation? Kan vi forlange, at få vores udgifter dækket eller har vi blot mistet de penge vi betalte for ovenstående. Er der evt. en forsikring, der dækker sådanne sager?

Vores svar fra

Et tilbundsgående svar kræver at vedtægterne er tilgængelige for mig.

Umiddelbart lyder det dog til, at I kun kan rette jeres krav mod sælger af andelen. Bestyrelsen må dog have godkendt prisen for andelen ved jeres køb, hvorfor det vil være fornuftigt at anmode dem om en redegørelse for sagen.

Venlig hilsen

Klaus Falkenberg, advokat
Dir: 96 31 33 29
E-mail: mailto:klfa@aalborg.advodan.dk |  www.advodan.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.