Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Håndværkersjusk i opgang

Vi har via 3byggetilbud.dk fået et firma til at lægge epoxybelægning i vores 2 opgange. Efter arbejdet så vores opgange forfærdelige ud med hvide pletter, helligdage, huller i cementen m.m. Da entreprenøren efterfølgende så arbejdet, havde han ikke problemer med at se fejlene. Vi aftalte, at han skulle komme sammen med sin tekniker d. 8.2.07 og rette fejlene. 8 familier var spærret inde aften og nat, men håndværkeren dukkede ikke op. Siden har han ikke svaret hverken telefon eller mail. Vi har besluttet at finde en anden håndværker og en anden belægningstype, men har brug for at være sikre på, at han ikke slæber os i retten for at få penge. Hvordan kommer vi videre?
Ejerforeningsnavn: Ejerforeningen Søparkvej
Navn: Birgit K. Pedersen

Vores svar fra

Kære Birgit Pedersen
I skal sikre beviset for at det arbejde, der er udført er  kritisabelt mangelfuldt. I skal lade en sagkyndig skrive en rapport over manglerne og afhjælpningsomkostningerne(f.eks syn og skøn udmeldt af retten) , incl udgiften til rapporten.  Herefter skal i sikre jer at jeres krav til entreprenøren er kommet til ham(anbefalet brev f.eks)med en frist til afhjælpning og hvis han ikke afhjælper inden fristen kan i afhjælpe ved anden entreprenør og modregne det afhjælperen skal have i betaling i det den oprindelige entreprenør havde betinget sig. I skal altså stilles som hvis entreprenøren havde leveret mangelfrit arbejde og i kan evt kræve erstatning for jeres eventuelle tab.
Det er en let sag for en god advokat at få styr på denne situation.Foreningen har formentlig tegnet retshjælpsforsikring via ejendomsforsikringen.
MVh
Henning Petersen
advokat
advodan Helsingør.

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.