Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Håndværkeres adgang til boligen, hvor længe.

Vi skal have renoveret elforsyningen her- under PHFI relæ og el tjek. der kræves udlevering af nøgle til lejligheden i 3 til 4 uger (hvis ikke, oplukning af låsesmed for beboers regning), er det rimeligt at jeg ikke ved hvornår “de” kommer bragende. Er det ikke urimeligt lang tid at have sin nøgle ude i hænderne på nogle håndværkere man ikke ved hvem er.

Vores svar fra

Du har fuldstændig ret. Du har krav på  at vide hvornår  håndværkerne skal være i din lejlighed og  i hvilke rimelige tidsrum der er tale om. Din beskrivelse er ud over det rimelige .Arbejderne skal udføres i en samlet arbejdsgang. Du kan læse om  de analoge regler i lejelovens  §§ 54 – 57. Du kan ikke tvinges til at udlevere  nøglen til fremmede som du ikke kender. Du har krav på et passende varsel således at du kan arrangere dig  med enten selv at være hjemme eller lade nogen du kender være opsyn i arbejdsperioden.

Med venlig hilsen
ADVODAN
Henning Petersen
advokat
ADVODAN | Strandgade 51 | 3000 Helsingør
Tlf: 49 21 21 21 |  Fax: 49 21 58 30
Email: hpe@helsingoer.advodan.dk ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.